tag:blogger.com,1999:blog-5385617906024590338.post1654192475757142693..comments2022-04-02T21:47:59.235+02:00Comments on Kapibara - Herbaciany Blog!: Xi Hu Lung Ching Ming Qian 2014Cappy_Barahttp://www.blogger.com/profile/18147647186024801848noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-5385617906024590338.post-54414803331021118502014-06-20T21:29:09.378+02:002014-06-20T21:29:09.378+02:003g na 100 ml ;)3g na 100 ml ;)Joanna Liu Mulan 劉 木蘭https://www.blogger.com/profile/10096079964430530465noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5385617906024590338.post-85439812343761762302014-06-15T18:28:13.573+02:002014-06-15T18:28:13.573+02:00dzięki. Z pewnością spróbuję. A mogłabyś doradzić ...dzięki. Z pewnością spróbuję. A mogłabyś doradzić mi jeszcze ilość herbaty ?<br />Cappy_Barahttps://www.blogger.com/profile/18147647186024801848noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5385617906024590338.post-70524792192561672632014-06-15T17:39:36.188+02:002014-06-15T17:39:36.188+02:00Kacper, moim zdaniem źle parametry parzenia dobier...Kacper, moim zdaniem źle parametry parzenia dobierasz. 60 stopni i 20 sec to za niska temperarura i za krótki czas. <br />Do long jinga polecam 70 st C i pierwsze parzenie około 1,45 min. Joanna Liu Mulan 劉 木蘭https://www.blogger.com/profile/10096079964430530465noreply@blogger.com